Reaper Så Det Virker kursus

Her ser du de kurser R H N tilbyder vedrørende Reaper.
Indtil videre har vi kun introduktionskurset klar, men hold øje, for der kommer ganske givet flere Reaper-kurser.

Reaper så det virker

Er du kursist, så log ind på kursistsiden.

Kurset er i gang med i alt 11 deltagere, så hvis du ønsker at deltage, så brug formularen her under og bliv skrevet på listen over kommende deltagere.

Som kursets titel antyder, drejer det sig om at komme godt i gang med Reaper som er et tilgængeligt flerspors lyd- og midi-redigeringsprogram. Du kan redigere i det talte ord, eller indspille musik så avanceret som du selv ønsker det.
Reaper udmærker sig ved at være så simpelt som man gør det til, eller så avanceret som man magter det.
Se mere om at komme i gang på R H N’s Reaper så det virker side.

Målgruppe

Vi tager tingene fra oven af og starter fra begyndelsen. Derfor vil vi arbejde med fokus på lydredigering, hvilket er smart fordi det giver en nødvendig viden om Reapers måde at fungere på, uanset om du redigerer i det talte ord eller musik, og uanset om du arbejder med lyd eller midi.

Hvem er vi?

Undervisere er uddannet folkeskolelærer Thomas Dalgaard, som har arbejdet med Reaper i flere år, og som har en sund og naturlig skepsis til kvaliteten af egne lydredigeringer, samt uddannet lydtekniker og ikt-konsulent René H. Nielsen, som har arbejdet med lyd hele sit liv, analogt såvel som digitalt, og som tidligere har været underviser på kurser i bl.a. Soundforge.
Thomas tænker digitalt, mens René hænger fast i gamle dage. Til sammen giver det en helhed som vi er meget stolte af at kunne præsentere, fordi det er unikt at vi kan føre folk fra den analoge arbejdsgang til den digitale, og samtidig have folk med på kurset som aldrig har arbejdet analogt.

Hvornår?

Vi starter Torsdag 28.01 2021 kl. 19:30 til ca. 21:30.
Sidste gang bliver så enten Torsdag 18.3. eller hvis folk insisterer på vinterferie Torsdag d. 25.3.

Hvad koster det så?

Prisen bliver 800 kr., altså 100 kr. for hver gang.

Samtykke

Som deltager på kurset giver du samtykke til at R H N opbevarer dit navn, telefonnummer og e-mailadresse idet disse opplysninger vil fremgå af vores kopi af den faktura du modtager til brug ved betaling for kurset.
Mail-adressen vil, med mindre du fravælger det, blive tilmeldt til en informations- og spørge-liste, som kun relaterer sig til det aktuelle kursus, hvor vi vil sende eventuel information ud.
Vær opmærksom på at har du først betalt fakturaen, er det ikke muligt at fortryde købet, da der er tale om et digitalt produkt, som det ikke er muligt at returnere.
Men nu har du hvad du skal bruge for at sætte tid af i din kalender.

Vi optager selvfølgelig det hele og sender links til kursusdeltagerne som download så skulle der være en gang hvor man ikke kan deltage, går man ikke glip af andet end retten til at spørge om noget undervejs.
Vi vil forsøge at få et ReaperPodcast op at stå, men der er meget at sætte sig ind i, så det vil vi trods alt ikke love til bestemt dato.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage, brug formularen her under.
Du vil efterfølgende modtage en mail med faktura og information om hvordan du kan betale for deltagelsen.