Word så det virker – kursus 1

Word Så Det Virker er nu godt i gang med 9 deltagere.
Du kan logge ind på kursistsiden, hvis du kender det udleverede password.

Her nedenfor kan du se hvad du kunne være blevet klogere på, hvis du havde deltaget på kurset.
Men du kan jo altid skrive dig op til at komme med på næste hold, som bliver oprettet, hvis tilslutningen er stor nok.

Bruger du skærmlææseren Jaws for Windows, og ønsker du at mestre layout og optimal brug af de værktøjer, som Microsoft Word tilbyder, så er dette kursus lige noget for dig.
En ekstra sidegevinst ved et godt formateret Word-dokument er, at det ser godt ud og er let at navigere i, uanset om du læser det på et punktdisplay eller en skærm, udskriver det i punkt eller sort eller laver en Daisy-lydbog med syntetisk tale ud af det; og så er der jo ikke noget så rart som at aflevere noget og få at vide, at det ser fantastisk ud.

Vi optager selvfølgelig det hele og lægger det på en side, som kursister kan tilgå, så skulle der være en gang hvor du ikke kan deltage, går du ikke glip af andet end retten til at spørge om noget undervejs. Det kan du så gøre på den til kurset hørende mailingliste, hvor informationer også vil blive sendt ud, og hvor du kan stille spørgsmål til mig, René Herluf Nielsen, eller hjælpe andre kursister.

Når kurset er slut, har du indsigt i følgende:
Grundlæggende begreber såsom linjeskift, afsnitsskift, forskellige metoder til markering af tekst, justering af tekst på linjen, brug af fed skrift og andre relevante genvejstaster.
Søgning i Word gennemgås efter de moderne principper, som gælder i 2024.
Words værktøjer såsom overskrifter, stikord, noter osv bliver gennemgået, og vi ser på flere måder at tilgå værktøjerne på.
Brug af indholdsfortegnelse.
Brug af løbende stavekontrol vises i praksis, og vi ser også på, hvordan man kan undgå at høre ”forkert stavet ord”, medmindre man ønsker at høre det.
Jaws tekstanalysator og andre af skærmlæserens værktøjer demonstreres kort som muligheder, man også kan hive frem af sin værktøjskasse.
Sidst men ikke mindst er der lidt ekstra til dem, der bruger Jaws med punktdisplay. Det vil blive forklaret, så det kan udforskes på egen hånd.

Hvor og hvornår


Kurset afholdes ugentligt online via Zoom første gang mandag d. 8. april 2024 kl. 19:30-21:15.
Hver gang kører vi 2 lektioner på hver 45 minutter med et kvarters pause imellem.
Sidste gang af de i alt 4 mandage er d. 29.4. 2024.

Hvad koster det?


Prisen er kun 850 kr. for 8 lektioner. Der betales forud for hele kurset, og købet kan fortrydes frem til kursusstart d. 8.4.2024, men ikke herefter.
Kurset afholdes, forudsat at der er 8 eller flere deltagere. I modsat fald refunderes din indbetaling naturligvis.

Samtykke

Som deltager på kurset giver du samtykke til, at R H N opbevarer dit navn, telefonnummer og e-mailadresse, idet disse opplysninger vil fremgå af vores kopi af den faktura, du modtager med henblik på betaling for kurset.
Mail-adressen vil, med mindre du fravælger det, blive tilmeldt til en informations- og spørge-liste, som kun relaterer sig til det aktuelle kursus, hvor vi vil sende information ud.
Du giver ligeledes samtykke til, at kurset optages, og at R H N har ejerskab til materialet. R H N kan f.eks. bruge optagelserne til salg til reduceret pris til kunder, der ikke har kendt til kurset før efter dets afvikling.

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage, så send en mail til rhn@rhn.dk.
Husk at anføre hvilket kursus du ønsker at blive tilmeldt.
Du vil efterfølgende modtage en mail med faktura og information om, hvordan du kan betale for deltagelsen.