Skift fra iPhone til Android

Skulle du høre til dem der overvejer at skifte fra iPhone eller en ældre telefon med tastatur til en Android-telefon, så er der langt om længe kommet en engelsk vejledning i at komme i gang.

Her får du hjælp til at få flyttet dine ting fra din tidligere telefon og du får også vejledning til at komme i gang med at bruge “TalkBack” som skærmlæseren på en Android-telefon hedder.

Samsungs S5 skulle kunne dansk, men har du købt dig en Nexus-model, som jeg til enhver tid vil anbefale, fordi den er så tæt på det originale Android styresystem som man kan komme – fordi det er Google selv der har hånd i hanke med Nexus-modellernes software, har du brug for at købe danske stemmer til din telefon.
Mette og Rasmus fra Acapella, er nok de bedste stemmer for tiden, men også dem der trækker flest resourcer på din telefon, og ikke mindst de dyreste.

Jeg bruger selv eSpeaktil kun 9 kr. Den lyder lidt som en robot, men den har den fordel at du kan udnytte din telefons hardware meget bedre, fordi den ikke er så tung for telefonen at arbejde med.


Den engelske vejledning om at komme i gang med, eller skifte til Android kan findes her.


Et andet godt sted at kigge er Inclusive Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.