Q-talks – her kan du tale frit med andre

Hvorfor skrive, når vi kan tale sammen?

Nu kan man tale sammen live, i grupper af maksimum 4 personer baseret på fælles interesser. Dette kan ske via en samtale app, Q-talks, som kan downloades via App store eller Google Play.
Tilgængeligheden på Android versionen er ikke på plads, men der arbejdes på sagen. Har dumod på Android, så prøv det alligevel.

Q-talks er en samtale app, hvor der hverken er video eller skrivemuligheder – Kun tale. Samtalerne er anonyme og der efterlades ingen spor på nettet, når samtalerne ophører.
Spred gerne budskabet i dit netværk – flere end du tror vil hellere føre en rigtig samtale end at skrive, og mange har måske ikke lyst til at blive set på mens de taler. Her i starten er der ikke så mange brugere af Q-talks, så hvis du vil være nogenlunde sikker på at møde nogen at tale med, så prøv tirsdage og onsdage kl. 19.

Her finder du en guide til hvordan du kommer i gang med Q-talks som VoiceOver-bruger.

.
Vil du hellere have den i tekstform, så læs videre.
Der vil tilsvarende blive udarbejdet en tilgængeligheds guide i lyd og tekst til Androidversionen, når den bliver tilgængelig med skærmlæser.

Folkene bag Q-talks vil meget gerne have feedback via mail på hello@q-talks.com.

Sådan gør du


Når du har installeret Q-talks skal du oprette dig som bruger. Du kan være fuldstændig anonym, dog er det nødvendigt at opgive en e-mailadresse.
For at være helt præcis skal du angive et brugernavn, et password, en e-mail, og dit fødselsår. Du kan også vælge at oplyse om du er mand eller kvinde, men det er ikke noget krav.
Når du har udfyldt formularen og trykker “Registrer”, modtager du en mail med et bekræftelseslink, som du skal følge for at din brugerprofil bliver aktiv.

Brug Q-talks


Når du åbner Q-talks første gang efter registrering skal du logge på. Du kan så vælge om din telefon skal huske dine oplysninger eller ej.
Når du er logget ind, lander du på samtalefanebladet, hvor du kan se de emner som du har valgt på fanebladet Kategorier. Du finder fanebladene i bunden af skærmbilledet.
Dobbelttab på Kategorier og svirp til venstre til listen over kategorier. Her kan du svirpe lodret op og ned, og når du møder en interessant hovedkategori, kan du dobbelt-tabbe. Når du gør det skifter din liste indhold, og du får vist underkategorierne. Her svirper du igen lodret, og når du dobbelttabber på et emne skifter det tilstand mellem “valgt” og “ikke valgt”. Du kan sagtens vælge flere emner af gangen.
For at komme tilbage til hovedkategorilisten vælger du knappen “tilbage”.
Når du er tilfreds med dine valg, skifter du til samtalefanebladet, hvor du kan se en liste over de kategorier du har valgt.
Du dobbelt-tabber på den du vil snakke i, og kommer ind på et skærmbillede hvor du vælger “check ind”.
Når du er færdig med at tale vælger du “forlad samtale”.

Bemærk, der kan maksimalt være 4 deltagere i en samtale, og hvis dette antal er nået, oprettes der automatisk en ny samtale indenfor samme emne til de næste brugere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.